Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Valmistus

LilliPet taluttimet valmistetaan käsityönä

Lilli -sarjan koiranpannat ja -taluttimet valmistetaan käsityönä laadukkaasta nahasta ja niissä käytetään vain korkealaatuisimpia komponentteja. Vuorimateriaaleina käytetään mallista riippuen nahkaa, eco-nahkaa tai huopakangasta - kaikki kestäviä ja miellyttäviä käyttää. 

Ami -sarjan koiranpannat ja -taluttimet valmistetaan käsityönä ekologisesta puuvillasta. Tuotteet eivät aiheuta ihoärsytystä ja puuvillan pehmeys tekee niistä erittäin miellyttäviä käyttää.

Kaikki LilliPet -tuotteet valmistetaan ensisijaisesti kestämään korkeaa kulutusta käyttömukavuudesta tinkimättä. Jos se tuntuu hyvältä ja kestää hyvin kulutusta, niin mielestämme se myös saa näyttää hyvältä. Kaikki LilliPetin markkinoimat tuotteet valmistetaan EU alueella.

Mallistostamme löydät jokaiselle koiralle, jokaiseen koiran elämän vaiheeseen sopivan tuotteen.  

Tyyli on vapaasti valittavissa, arkeen ja juhlaan…

Materiaalit

Aito nahka on kestävä ja mukava käytössä

Lilli -sarjan tuotteet valmistetaan aidosta nahasta.

Aito nahka on materiaalina kestävä ja mukava lemmikin käyttää. Se ei hierrä eikä rispaannu, ja sen käyttömukavuus jopa paranee käytön myötä. Tästä syystä materiaalina nahka säilyy käyttäjien suosiossa sukupolvelta toiselle.  

Sijoitus laatuun on samalla sijoitus ystäväsi hyvinvointiin.  

Korkeasta laadusta tinkimättä LilliPet-tuotteet on myös hinnoiteltu asiakasystävällisesti. 

Ekologinen puuvilla

Ami Play kaulapannat, taluttimet ja valjaat valmistetaan ympäristöystävällisesti tuotetusta, ekologisesta puuvillasta. Ekologinen puuvilla kasvatetaan ilman kemiallisia torjunta-aineita tai kemiallisia lannoitteita, luonnonmukaisesti. Ekologisessa kasvatuksessa ympäristön kuormitus minimoidaan. Maailman laajuisesti puuvillan kokonaistuotannosta ekologista tuotantoa on vasta noin yksi prosentti, mutta suosio on jatkuvassa kasvussa.

Ami Play tuotteet ovat allergiatestattuja eivätkä ne aiheuta ihoärsytystä koirille tai niitä taluttaville ihmisille. Valmistuksessa käytetään vahvistettuja komponentteja, ja muoviset soljet ovat joustavaa ja pakkasen kestävää materiaalia.